Er dere enige?

Hei hei søtnoser! ♥
På grunn av dårlig oppdatering fra min side i det siste, kommer det nå noen ''tips'' eller hvordan jeg syns en blogg skal være hvis den er veldig bra i dette innlegget. Pluss at i morgen kommer det en slags overaskelse! Så nå er det bare å glede seg :-)

Okei jeg skal nå skrive hvordan en blogg burde være for at jeg skal syns den veldig bra! Jeg leser jo alle slags blogger, og dette blir litt varierte tips som passer til de fleste blogger! 

♥ Header & Design:
Jeg syns headeren burde være noe du faktisk har brukt litt tid på å lage. Den burde være personlig, altså at den kanskje beskriver både deg og hva slags blogg du har. Gjør den til ditt eget, og gjør den spesiell. Slik at folk husker den, og har lyst til å besøke bloggen din igjen. For headeren er det første leserne ser når de kommer inn på en blogg, så førsteinntrykket er viktig! 
I designet bude fargene passe til headeren og gjerne med årstiden. Det er alltid stilig med noen HTML - koder, men det kan også bli veldig overdrevet hvis du legger inn alle du finner. Jeg syns det er best hvis det er ryddig og oversiktelig.

blogg
( Dette er et eksempel på en raskt laget header, hadde den da jeg begynte å blogge. Huff.. )

♥ Tekst:
Teksten generelt, bør være med få eller ingen skrivefeil. Den burde ( det syns ihvertfall jeg ) ikke inneholde smilefjes i hver setning som jeg har sett enkelte steder.. Som: :-) :-* :-D xD :-P osv. Det er jo greit inne i mellom, men ikke hele tiden! Jeg syns også at forkortelser som: elns, btw, omg, ofc.. osv. er greit det også, men da virker det som om man syns det er utrolig kjedelig å blogge. Og samtidig og at du prøver å bli fort ferdig. Du burde også skrive morsomt, som får andre lyst til å lese videre. Gjerne med selvironi, det er alltid morsomt!

Bilder og videoer:
Ting og tang som bilder, videoer og andre ting er veldig bra å ha med. Det burde være med bilder i hvert innlegg syns nå jeg, det gjør sånn folk vil lese det. Det er jo alltid bra at bildene passer til det du skriver om også. Det er også bra å ta varierte bilder, som man har brukt kreativitet på. Og at kvaliteten er bra på bildene syns alle er fint! Videoblogger er noe som alle liker, du kan finne opp mange ting å gjøre på en videoblogg!

dsc00962
( Med mobil bilder blir det ikke den beste kvaliteten kan man si! )

Generelt:
Hvis du prøver å få flere lesere bør du oppdatere ofte! ( Noe som jeg ikke er god på ) Og skrive mye rundt en ting i stedet for å oppsummere dagen, det syns jeg er mer spennende å lese. Og at du skriver om masse forskjellig fra outfit til dagens bilde!

Er dere enige?

- Maja

5 kommentarer

kunne ikke vært mer enig ! :)

Rebekka

04.des.2009 kl.15:43

ja, jeg er eniig :D

Marte

05.des.2009 kl.10:03

Bra skrevet :D

Jeg er enig ;p

tina

06.des.2009 kl.03:46

enig, maja.. men grusomt bilde av meg der x)

Marlene

14.des.2009 kl.16:51

ganske enig :)

Skriv en ny kommentar

Maja <3 Photography

Maja <3 Photography

13, Larvik

leser denne bloggen nå!
Online Casino Jeg heter maja, jeg elsker å ta bilder, danse, synge og masse annet! May12 @ Nettby

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits